"Евтимов груп" ЕООД
Проектантски услуги, строителни дейности и довършителни работи - Троян

Полагане на топлоизолация

 Строителна компания „Евтимов Груп“ ЕООД изпълнява поставяне на топлоизолация на жилищни, търговски и индустриални сгради в Троян и страната. Сградите, които нямат изградена топлоизолация губят 1/3 от използваната енергия. Топлоизолацията може да Ви помогне да спестите от тези разходи. Нашата цел е поставянето на качествена топлоизолация от добри майстори с качествени материали.

На пазара се предлагат различни системи за фасадна топлоизолация, които се изпълняват с различни материали и притежават различни характеристики. Контрола на качеството и управлението на работниците са изключително важни при този вид строително-монтажни дейности. Нашите техници внимателно следят процеса на работа, контролират спазването на предвидения срок на работа и изискват от майсторите да спазват инструкциите и технологиите на производителите.

В цялостното саниране на една къща се включва не само полагане на топлоизолационна система върху фасадата с цел предпазване от зимният студ и летните горещини, но и ремонт и хидроизолиране на покрива; уплътняване на всякакви дефекти и компрометирани повърхности по външните стени на къщата преди полагането на изолационните плоскости; подмяна на старата дограма с нова такава с по-добри топло- и шумоизолиращи качества; дори в някои случаи към санирането бихме могли да отнесем и подмяната на ВиК инсталацията и електроинсталацията в къщата. И всичко това с една идеална цел – да съхраним толината и комфорта на собственото си жилище завинаги.

 

Най-важната ни задача е да оправдаем доверието на клиентите си!